Λίγα λόγια για εμάς...

Λίγα λόγια για εμάς...

Η «Κουζίνα» Catering δραστηριοποιείται από το 1998 στον χώρο της μαζικής εστίασης διαθέτοντας  γεύματα σε επιχειρήσεις. Διεκπεραιώνει  κάθε είδους εταιρική ή ιδιωτική εκδήλωση (οργάνωση και τροφοδοσία). Από το 2001 έχει σαν κύρια καθημερινή δραστηριότητα  τη διαχείριση και την τροφοδοσία κυλικείων  σε επιχειρήσεις.

Με σεβασμό στις πρώτες ύλες  και τις αλλαγές των εποχών η «Κουζίνα» μαγειρεύει με φρέσκα υλικά κάθε εποχής και δημιουργεί καθημερινά νέα γευστικά δεδομένα χρησιμοποιώντας σαν βάση τις αρχές της μεσογειακής διατροφής στην κρύα και ζεστή κουζίνα.

Με μεγάλη εμπειρία από την μακρόχρονη καθημερινή δραστηριότητα  η  «Κουζίνα»   μπορεί να μελετήσει και να δώσει την καλύτερη λύση  για κάθε περίπτωση.

Πως μαγειρεύουμε...

Πως μαγειρεύουμε...

Μαγειρεύουμε με βάση τα  υλικά κάθε εποχής ή προϊόντα βαθιάς κατάψυξης, το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, τα φρέσκα μυρωδικά και πάντα  ελληνικά κρέατα και πουλερικά.

Αξιοποιούμε την ελληνική και μεσογειακή παράδοση και τις καινούργιες  συνταγές της διεθνούς κουζίνας, προσαρμόζοντας το μενού στις επιθυμίες των πελατών μας.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονα ανοξείδωτα μαγειρικά σκεύη Ευρωπαϊκών προδιαγραφών  ειδικά, για τις ανάγκες της παραγωγής, ψήνουμε σε διαμορφωμένο εργαστήριο με  κυκλοθερμικό  φούρνο  ατμού. (κρύα – ζεστή κουζίνα).

Αφού ολοκληρωθεί η θερμική επεξεργασία  σε ανοξείδωτους  περιέκτες  τύπου gastronorm , χρησιμοποιούμε ισχυρή ψυκτική συσκευή (blast chiller) για την ορθή αποθήκευση των παρασκευασμάτων Τα κρύα φαγητά συντηρούνται στους 3 βαθμούς Κελσίου σε ψυγεία zanussi.

Μεταφέρουμε τα παρασκευάσματα σε  ειδικά ανοξείδωτα μαγειρικά σκεύη τύπου gastronorm, ερμητικά κλεισμένα σε θερμοβαλίτσες Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Όλοι οι προμηθευτές μας είναι σταθεροί και ακολουθούν το σύστημα HACCP.

Οι χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος καθαρίζονται με απορρυπαντικά που ακολουθούν το σύστημα HACCP.

Η «Κουζίνα» εναρμονίζεται  με ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων όπως αυτό ορίζεται από το διεθνές πρότυπο HACCP.

Η «Κουζίνα» έχει σύμβαση με το ΤΕΙ Αθήνας όσον αφορά τον υγειονομικό έλεγχο των εγκαταστάσεων, των διαδικασιών αλλά και την διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού με σεμινάρια, με επιβλέποντα και εισηγητή τον κύριο Δημήτρη Τυμπή, καθηγητή εφαρμογών.