Σοκολατένιος κορμός

  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 1 + 1/2 πακέτο πτι μπερ
  • 2 κουταλιές της σούπας κονιάκ
  • 5 κουταλιές της σούπας κακάο
  • 230 γρ. βούτυρο αγελαδινό

Σε  μια κατσαρόλα σε  χαμηλή θερμοκρασία λιώνουμε το βούτυρο και αποσύρουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε το ζαχαρούχο , το κονιάκ, το κακάο και ανακατεύουμε. Τέλος σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και ανακατεύουμε το μείγμα.  Τυλίγουμε σε μια λαδόκολλα δίνοντας  σχήμα σαλαμιού ή ότι άλλο σας αρέσει και το βάζουμε στην κατάψυξη τουλάχιστον 2-3 ώρες πριν σερβίρουμε. Βγάζουμε και κόβουμε όσο επιθυμούμε- το υπόλοιπο το ξαναβάζουμε  στην κατάψυξη.  Καλοφάγωτο.