Πως Μαγειρεύουμε

Μαγειρεύουμε με βάση τα υλικά κάθε εποχής ή προϊόντα βαθιάς κατάψυξης, το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, τα φρέσκα μυρωδικά και πάντα ελληνικά κρέατα και πουλερικά.

Αξιοποιούμε την ελληνική και μεσογειακή παράδοση και τις καινούργιες συνταγές της διεθνούς κουζίνας, προσαρμόζοντας το μενού στις επιθυμίες των πελατών μας.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονα ανοξείδωτα μαγειρικά σκεύη Ευρωπαϊκών προδιαγραφών ειδικά, για τις ανάγκες της παραγωγής, ψήνουμε σε διαμορφωμένο εργαστήριο με κυκλοθερμικό φούρνο ατμού. (κρύα – ζεστή κουζίνα).

Αφού ολοκληρωθεί η θερμική επεξεργασία σε ανοξείδωτους περιέκτες τύπου gastronorm , χρησιμοποιούμε ισχυρή ψυκτική συσκευή (blast chiller) για την ορθή αποθήκευση των παρασκευασμάτων. Τα κρύα φαγητά συντηρούνται στους 3 βαθμούς Κελσίου σε ψυγεία zanussi.

Μεταφέρουμε τα παρασκευάσματα με φορτηγό ψυγείο, σε ειδικά ανοξείδωτα μαγειρικά σκεύη τύπου gastronorm, ερμητικά κλεισμένα σε θερμοβαλίτσες Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Όλοι οι προμηθευτές μας είναι σταθεροί και ακολουθούν το σύστημα Haccp.

Οι χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος καθαρίζονται με απορρυπαντικά που ακολουθούν το σύστημα HACCP.

Η «Κουζίνα» καταβάλει προσπάθειες εναρμονισμού με ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων όπως αυτό ορίζεται από το διεθνές πρότυπο HACCP.

Η «Κουζίνα» έχει σύμβαση με το ΤΕΙ Αθήνας όσον αφορά τον υγειονομικό έλεγχο των εγκαταστάσεων, των διαδικασιών αλλά και την διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού με σεμινάρια, με επιβλέποντα και εισηγητή τον κύριο Δημήτρη Τυμπή, καθηγητή εφαρμογών.