Εταιρική Εστίαση

Η «Κουζίνα» Catering δραστηριοποιείται από το 1998 στον χώρο της μαζικής εστίασης διαθέτοντας γεύματα σε επιχειρήσεις.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ

Τροφοδοσία

Σε καθημερινή βάση θα υπάρχει προμήθεια πρώτων υλών από σταθερούς προμηθευτές που πληρούν τις προδιαγραφές Haccp(Διατίθεται σχετικό αρχείο). Η τροφοδοσία του φρεσκομαγειρεμένου φαγητού ημέρας γίνεται με φορτηγό της «Κουζίνας» σε ειδικούς ισοθερμικούς υποδοχείς.

Τιμοκατάλογος

Ισχύει για ένα έτος με ετήσια αύξηση εξαρτώμενη από τον τρέχοντα πληθωρισμό εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις ανατιμήσεων. Στα τυποποιημένα είδη και τα γαλακτοκομικά οι αυξήσεις γίνονται όταν υπάρχουν αντίστοιχες από τις εταιρίες.

Ωράριο

Το ωράριο ρυθμίζεται ανάλογα με τις ανάγκες των εργαζομένων. Τα φαγητά, τα σάντουιτς και τα γλυκά παρασκευάζονται καθημερινά από την εταιρία μας. Η «Κουζίνα» καλύπτει και τις έκτακτες ανάγκες catering σε εκδηλώσεις της εταιρίας.

ΕΙΔΗ

 • Πρωϊνό με πίτες, ζεστό κουλούρι Θεσσαλονίκης, φρεσκοψημμένα κρουασάν βουτύρου και σοκολάτας, ζεστή σοκολάτα ή γάλα, μαρμελάδα με ψωμί ή φρυγανιά, αφεψήματα όπως τσάι του βουνού και λουϊζα.(Όλα τα προηγούμενα προσφέρονται διαρκώς).
 • Σάντουιτς με φρεσκοψημένη μπαγκέτα με διάφορες γεύσεις και τοστ με λευκό και μαύρο ψωμί.
 • Φυσικοί χυμοί που παρασκευάζονται όταν ζητηθούν όπως πορτοκάλι, ανάμεικτος με μήλο αχλάδι ή καρότο σέλινο και σύμφωνα με την γευστική επιλογή σας.
 • Milkshake καφέ, σοκολάτα ή μπανάνα.
 • Καφέδες φτιαγμένοι με τον παραδοσιακό τρόπο και άριστη ποιότητα πρώτων υλών: Λουμίδης για Ελληνικό φτιαγμένος σε φωτιά. Espresso Hausbrant academia φρεσκοκομμένος για κάθε καφέ. Όλα τα παράγωγα του espresso παρασκευάζονται όταν ζητηθούν με τον παραδοσιακό τρόπο όπως αφρόγαλα για capuccino και κρέμα για capuccino fredo. Οι καφέδες και τα ροφήματα προσφέρονται σε σκεύη μίας χρήσεως κατάλληλα για τρόφιμα. Τσάι του βουνού ή λουίζα σε χιεροκίνητη πρέσσα φίλτρο.
 • Μεσημεριανό φαγητό με τουλάχιστον τέσσερις καθημερινές επιλογές (κρέας, ζυμαρικό, όσπρια, ψάρι)και τέσσερις επιλογές σε μόνιμη διάθεση (Πένες μπολονέζ ή Ναπολιτέν, μπιφτέκι κοτόπουλου, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, φιλέτο κοτόπουλου). Εξι επιλογές σε σαλάτες: Σαλάτα ζυμαρικού, λάχανο καρότο, μαρούλι, σπανάκι με γλυκοπατάτα και σος ροκφόρ, τονοσαλάτα, Κρητικός ντάκος, σαλάτα Ρωμαϊκή ή του κηπουρού, και ανάλογα την εποχή σαλάτες με όσπρια, λαχανικά στον ατμό, ντοματοσαλάτα για το καλοκαίρι.
 • Γλυκά ανάλογα με το κέφι του μάγειρα αλλά και σταθερές επιλογές όπως ζελέ ή προφιτερόλ,μούς σοκολάτα, cheescake.
 • Τυποποιημένα είδη σε περιορισμένη ποικιλία (κράκερς, τέσσερα είδη μπισκότων, ένα είδος τσίχλας, χαρτομάνδηλα, chips, σοκολάτες).
 • Αναψυκτικά μπύρα και εμφιαλωμένο νερό.
 • Γαλακτοκομικά είδη της Μεβγάλ γιαούρτια και γάλα πλήρες και σοκολατούχο Παγωτά Ατομική συσκευασία Ben & jerry’s.
 • Κρασί λευκό και ερυθρό σε ποτήρι.

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Με χώρο εστίασης

Η «Κουζίνα» αναλαμβάνει την διαχείριση και επάνδρωση του κυλικείου χωρίς την επιβάρυνση του κόστους κατασκευής του χώρου και του κόστους πάγιων λειτουργικών εξόδων. Σε αυτή την περίπτωση αρκεί εξάμηνο συμβόλαιο για δοκιμαστική λειτουργία. Η «Κουζίνα» αναλαμβάνει το κόστος κατασκευής του χώρου. Σε αυτή την περίπτωση απαιτείται συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας ανάλογα με τη γενικότερη συμφωνία. Η «κουζίνα» αναλαμβάνει μόνο την τροφοδοσία με προϊόντα χωρίς παροχή προσωπικού και σερβιρίσματος, οπότε αρκεί μια γραπτή συμφωνία συνεργασίας για την αποστολή των τιμολογίων.

Χωρίς χώρο εστίασης

Η «Κουζίνα» εξυπηρετεί τους εργαζόμενους στα γραφεία με τροχήλατο μεταφοράς και επιτόπου πώληση. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται άδεια εισόδου στους χώρους ενδιαφέροντος. Η «Κουζίνα» αποστέλλει ειδικά για τον κάθε εργαζόμενο το είδος που παραγγέλνει. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται άδεια εισόδου στους χώρους ενδιαφέροντος.